Від початку купального сезону у Луцьку ледве не втонуло четверо людей

03 Липня 2023, 15:51
Фото ілюстративне 508
Фото ілюстративне

З початку купального сезону матроси-рятувальники, які чергують на пляжі в центральному парку Луцька, врятували чотирьох людей.

 Усі четверо – чоловіки, один з них – неповнолітній. Завдяки миттєвому реагуванню чергових матросів в жодному з випадків врятовані не потребували медичної допомоги. Люди відбулися переляком. Про це інформує пресслужба ДСНС.

2 червня, на наступний день після відкриття купального сезону, допомога матросів-рятувальників знадобилася 18-річному лучанину. На відрізку ріки із сильною течією юнак не розрахував сили й почав тонути. За допомогою рятувального круга матроси доправили хлопчину на берег.

5 червня врятували чоловіка, який разом з компанією перепливав Стир зі сторони села Рованці, а опісля, повертаючись, знесилився й ледь не потонув. І цього ж дня  матроси за допомогою рятувального круга визволили зі смертельної небезпеки ще одного чоловіка, який ледь не пішов під воду посеред ріки.

Наприкінці червня матроси врятували 16-річного підлітка, який намагався перепливти до протилежного берега Стиру й ледь не став жертвою власної необережності.

З початку купального сезону на воді загинули 6 людей. Трагедії трапилися на водоймах, не визначених для купання.

Читайте також: У Центрі громадського здоров'я закликають відмовитися від алкоголю у спеку

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024