Ларису Соколовську хочуть делегувати на «Луцьктепло», щоб відновити контроль

29 Лютого 2016, 17:44
2454 Джерело: byut.volyn.net

Екс-засупницю міського голови Ларису Соколовську планують працевлаштувати на ДКП «Луцьктепло».

Таку інформацію озвучив під час програми «Субота.Вечір» на телеканалі «Аверс» Святослав Зелінський.

«Подейкують, для того, аби повністю відновити контроль над «Луцьктеплом», керівництво міської ради планує делегувати туди Ларису Соколовську», – зазначив він.

Гість програми, перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев підтвердив, що таке питання розглядали.

« Був би радий, якби Лариса Соколовська погодилася б піти працювати на це підприємство. Роздуми на цю тему у мене з Ларисою Миколаївною були», – зауважив він.

Яку посаду пропонують колишній чиновниці, заступник мера не уточнив.

Нагадаємо, ПАТ «Волиньгаз» розпочало відключення від газопостачання котельні ДКП «Луцьктепло». Проте керівники підприємств сіли за стіл переговорів і постачання блакитного палива відновили.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
29 Лютого 2016, 22:39
В такому випадку"ЛуцькТеплу"швидко лапті сплетуть та приватизацію зроблять...
01 Березня 2016, 16:41
Для чого посилати на роботу в ЛУЦЬКТЕПЛО колишню вчительку-пенсіонерку яка нічого не розуміе в комуналці і як у виконкомі буде проізджати державні кошти в напрямі Луцьк-Ківерці Ківерці-Луцьк зранку і ввечері кожен день А ще займеться написанням кляуз і доносів це вона вміе робити дуже професійно не одного з"іла щоб попасти на вищу посаду ГАНЬБА І ПОВНИЙ БРЕД!!!!!!!!!!!!!!!!
29 Березня 2016, 00:13
<p>По-перше,пане ,що заховався під ніком "Роман Іванович",Ви не володієте, або вдаєте,що не володієте інформацією,щодо професії Соколовської,а вона інженер.По-друге,ви не чоловік,а підлий брехун,тому що рівняти вас з базарною бабою,це буде великою образою для останньої...</p>
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром