Депутат Луцькради розповів, як нього напали безпритульні пси і хоче ліквідації КП "Ласка"

17 Липня 2015, 12:31
3925

Частина місцевих депутатів підтримують пропозицію закрити КП "Ласка", а директор вважає це незаконним.

Депутат міськради Ігор Поліщук не бачить необхідності в існуванні такого підприємства у Луцьку, адже, за його словами, на вулицях безпритульних собак не стало менше, - пише Волинське агентство розслідувань.

Він розповів, що ледве дійшов до гуртожитку на Привокзальній, 13 через собак, які його переслідували.

Також Поліщук зауважив, що негативно до існування підприємства ставляться волонтери, зокрема Вероніка Цибульська.

У свою чергу, директор місцевого притулку для тварин Дана Новарчук у коментарі журналістам Район. Луцьк зазначила, що вперше чує про такий проект рішення.

"Мене на комісію не запрошували. Тому не знаю, що саме обговорювали депутати та які аргументи наводили. Щодо інформації в ЗМІ про висновок депутатів, то там я прочитала, що не зменшилась кількість безпритульних твари, а це - відвертий обман, тому що у Луцьку з чотирьох тисяч лишилось 779 безпритульних тварин, за підрахунками незалежних закордонних експертів від Нейчевоч. А друге, що хвилювало детутатів - це рівень шуму, який у промзоні не має ніякого значення. Крім того після завершення будівництва паркану, ця проблема зникне взагалі", - підкреслила Новарчук.

Вона додала, що тварини відчувають людей, які їх не люблять або бояться, проте працівники КП “Ласка” виїжджають на усі виклики громадян. Звернення Ігоря Поліщука щодо тварин на вулиці Привокзальній не надходило.

“Вважаю, що немає підстав для ліквідації КП "Ласка", аргументи, висловлені та процитовані у ЗМІ, не переконливі та несуть неправдиву інформацію. Здається, що рішення розробляли, базуючись на амбіціях та особистій образі, а не на логічних законних підставах", - резюмувала Дана Новарчук.

Коментарі
17 Липня 2015, 20:36
Такий дибелий хлопець цуцика злякався!мабуть, в штани з переляку напудив! А якщо серйозно - ваш дешевий передвиборчий піар разом з проплаченою цибульською не сприймається лучанами!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром