Луцька журналістка зневажає Ігоря Поліщука за боягузтво

18 Березня 2018, 10:25
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук 5095
Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук
Журналістка місцевого телеканалу Катерина Павлова опубліквала блог, у якому різко висловилася про раптову відмову Поліщука від участі у її програмі.

Радник міського голови Ігор Поліщук після 50 хвилин роздумів, відповів журналістці, що не братиме участь у її програмі на 12 каналі, бо... «не хоче». Така поведінка представника влади обурила Катерину Павлову. Дівчина каже, що цінує і поважає людей, що здатні принципово говорити «ні». А от відповідь Ігоря Поліщука, який 50 хвилин вагався, свідчить про те, що рішення він приймав не самостійно, ідеться в матеріалі Волинь24.

Катя Павлова припускає, що за цей час рідник міського голови міг питати дозволу у керівництва, адже якщо людина не хоче чогось, то вона може сказати про це одразу. За словами журналістки, Ігор Поліщук також міг подумати, що його учатсь у програмі буде платною (за даними інтернет-видання Волинь24, на піар радника витрачаються шалені гроші, – авт..). Тому Катерина переконує: 10 хвилин ефіру для пана Поліщука будуть абсолютно безкоштовними.

Зі слів журналістки, депутатові від «УКРОПу», очевидно, зручніше давати коментарі підконтрольним виданням, які не дошкулятимуь гострими суспільно важливими питаннями. Натомість розмовляти у ефірі медіа, що може спитати більше, Ігор Поліщук не наважився. 

Читайте також: Поліщук відмовив в інтерв'ю одному з каналів Луцька.

 
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024