Рогова: студентку покусала собака

29 Лютого 2016, 16:22
2602 Джерело: ria.ru

Собака, яку нещодавно повернули жителям на вулицю Рогову з КП «Ласка», вкусила студентку.

Це сталося у неділю, 28 лютого, написала Район.Луцьк читачка Олена.

За словами потерпілої, вона йшла вулицею зі своїм другом. Коли проходила повз будинку, де зазвичай бігає ця собака, вона раптово підбігла і вчепилася за ногу.

Все обійшлося чотирма синцями та переляком. А могло бути й гірше, якби не міцна тканина джинсів.

«Живу тут два роки. Жодного разу собака не кидалася на людей. Бачу, окліпсували, значить, тварина має бути безпечною. Поряд завжди повно дітей, а крім цієї собаки, тут бігає ще щонайменше три. Тепер страшно на вулицю вийти», ‒ написала Олена.

У коментарі Район.Луцьк директор КП «Ласка» Дана Новарчук зазначила, що навіть спокійні собаки можуть агресивно поводитися.

«Бували випадки, що тварина була спокійна два роки. Потім вона, відчувши, що це її територія, починала себе агресивно поводити, хоча до того була адекватною», ‒ зазначила Дана Новарчук.

У таких випадках вона порадила одразу телефонувати  до КП «Ласка» і повідомляти про це.

«Якщо собака, навіть з кліпсою, когось вкусила, її забирають у комунальне підприємство і більше назад не повертають. Це якщо було звернення від постраждалої особи», ‒ розповіла директорка комунального підприємства.

Район.Луцьк бажає вам не потрапляти у прикрі ситуації з вуличними тваринами. А про випадки нападу відразу повідомляти телефоном +380 (95) 002-28-10.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
02 Березня 2016, 17:39
На ДПЗ табуни собак і нікому до них діла немає.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром