Керувати Луцьким підприємством електротранспорту хочуть одразу двоє осіб

17 Березня 2018, 08:16
Луцький тролейбус 2969
Луцький тролейбус

Дві кандидатури та дві стратегії розвитку. У конкурсі на посаду очільника Луцького підприємства електротранспорту взяли участь двоє людей.

Думали, як покращити діяльність підприємства теперішній керівник КП Володимир Пуц  та Віктор Мозоль. Про це інформує Sfera-TV.Lutsk.

Кожен запропонував свій план дій на п’ять років, Володимир Пуц зазначив, що головним завданням вбачає – збільшення кількості транспорту, адже його не вистачає на кожному маршруті.
Також кандидат додав, що тролейбуси потрібно ремонтувати й вводити у них автоматизовану систему оплати проїзду. Щоправда  не уточнив, що заважало це все робити при його попередній керівній каденції

Другий кандидат Віктор Мозоль приділив більше уваги аналізу фінансово-економічної роботи підприємства за минулі роки, здійсненню ревізії та інвентаризації у підрозділах ЛПЕ.

На даний момент луцькі тролейбуси знаходяться у не найкращому стані, про що свідчать скарги лучан. Транспорт часто ламається, а його кількість мала для достатнього обслуговування усіх мікрорайонів міста. 

Зауважимо, що на думку багатьох експертів, робота такого системного підприємства мала б бути постійно в полі зору очільників міста. Проте за боротьбою з рекламістами і війною з ринками займатись розвитком екологічного громадського транспорту очевидно нікому і ніколи.

Читайте також: Керувати «Луцькими ринками» зголосився співробітник «Укранафти»

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром