Лаврівський ліцей відправив гуманітарну допомогу на Херсонщину

13 Червня 2023, 17:05
Загалом до жителів Калинівської громади доставили близько трьох тонн вантажу 472
Загалом до жителів Калинівської громади доставили близько трьох тонн вантажу

Працівники Лаврівського ліцею та Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» здійснили доставку гуманітарного вантажу у Калинівську територіальну громаду Херсонської області. 

До складу гуманітарного вантажу, зокрема, увійшли: тонна питної води, 700 кілограмів рису, 500 кілограмів макаронів та вермішелей швидкого приготування, 35 плит для приготування їжі, інші продукти харчування, а також засоби гігієни. Загалом до жителів Калинівської громади доставили близько трьох тонн вантажу. Про це йдеться на сайті Боратинської громади.

Арсен Сидорчук, соціальний педагог Лаврівського ліцею, член наглядової ради Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», який перебував у складі гуманітарної місії, зазначив: «У Калинівській громаді станом на тепер проживає близько 1500 людей. Майже кожен будинок там зруйновано ворожими обстрілами. Внаслідок підриву Каховської ГЕС у Калинівській громаді затоплено 40 будинків, та на щастя, всіх жителів цих будинків вдалося евакуювати, дехто виїхав самостійно. Наше спільне завдання — допомагати постраждалим. Дякую колективу Лаврівського ліцею за долученість до реалізації цієї місії, зокрема, за транспортування гуманітарного вантажу».

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024