Мешканці Підгайцівської громади подали понад 50 заявок на гранти

12 Червня 2023, 10:47
Фото ілюстративне 622
Фото ілюстративне

Понад 50 грантових заявок у сфери індустрії краси та здоров’я, творчості, сільського гоподарства, побутового обслуговування населення та інших напрямків подали мешканці Підгайцівської громади по програмі SEED французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади.

Черговий етап відбору заявок для трьох громад-учасниць на Волині – Маневицької,  Колківської та Підгайцівської – проходив протягом місяця та закінчився 5 червня 2023 року. Про це йдеться на сайті громади. 

Сума гранту становить від 30 тисяч гривень до 60 тисяч гривень.  

Програма «Забезпечення розширення економічних прав та можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED) французької неурядової організації ACTED при підтримці Міністерства зовнішньої політики Канади оголосила конкурс грантів, направлених на підтримку самозайнятості населення (включаючи домашнє виробництво продуктів харчування), мікропідприємництва у Волинській області.

Основною ціллю програми SEED визначено підвищення економічної безпеки жінок, вразливих до бідності, і надання можливостей для їх самореалізації, самозайнятості і активної участі в прийнятті рішень в контексті інвестицій і розподілу ресурсів у домогосподарствах для інтересів всієї сім’ї та суспільства.

Подані заявки проходитимуть наступні критерії оцінювання комісією ACTED.

Після підтвердження заявки для отримання гранту грантоодержувачі повинні будуть підписати грантову угоду з французькою неурядовою організацією ACTED.

Читайте також: єРобота: 136 українців отримають мікрогранти від держави на власну справу

 

 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024