Фонд «Серце до серця» збиратиме гроші на медобладнання для немовлят

28 Лютого 2016, 11:35
2247 Джерело: vk.com

У місті стартує ХІ Всеукраїнська благодійна акція «Подаруй життя дитині» від Фонду «Серце до серця».

Мета акції – зібрати кошти на медичне обладнання в реанімаційні відділення дитячих лікарень. Діти на такому обладнанні лікуватимуться абсолютно безплатно, йдеться у прес-релізі організаторів акції.

У Волинській області до акції планують залучити велику кількість волонтерів, які збиратимуть кошти у скриньки в торгових центрах, магазинах, супермаркетах та в інших установах, а в день фіналу акції, 24 квітня, – в парках, скверах, на вулицях, площах, майданах в усіх містах та районах області.

Організатори також розповіли, як розпізнати волонтерів благодійної акції.

«Кожен з волонтерів матиме бейдж-ідентифікатор, захищений печаткою Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». Індивідуальний номер ідентифікатора буде співпадати з таким на скриньці (урна для збору коштів), до якої від перехожих збиратиме гроші даний волонтер. Волонтери матимуть також наклейки-сердечка, які наклеюватимуть усім, хто кидатиме гроші до скриньки, що сприятиме кращій візуалізації кількості небайдужих людей та створюватиме відповідну святкову атмосферу і довіру», – запевняють організатори.

Скриньки благодійної допомоги будуть розміщенні у лікарнях, навчальних закладах, магазинах, кафе, ресторанах, супермаркетах та інших установах по всій області.

 

Довідково:

З 2006 року Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» в усіх регіонах України реалізовує щорічну благодійну акцію по збору коштів для закупівлі медичного обладнання, призначеного для лікування дітей з різними вадами.

Мета акції – соціальна та медикаментозна допомога недоношеним дітям з тяжкими вадами здоров’я у Волинській області шляхом залучення громадськості.

Волинська область щорічно бере активну участь у проведенні цієї акції. Протягом 2007-2015 років за підтримки громадських організацій, органів студентського та учнівського самоврядування, навчальних закладів, органів державної влади та місцевого самоврядування, засобів масової інформації, бізнес-структур волонтери зібрали 1 613 998, 85 гривень. На ці кошти придбали та передали у безплатне користування у Волинську обласну дитячу клінічну лікарню медичне обладнання. Допомогу отримало реанімаційне відділення – шприцеві інфузійні насоси та шприци,  перфузоркомпакт, вісім шприцевих інфузійних насосів, 490 шприців перфузорів 50 мл з голкою для забору медикаментів, які забезпечують надточне дозування лікарських препаратів новонародженим.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром