Лучанам розказали, як створюються додатки Android

29 Лютого 2016, 08:46
2780

Висока зарплата, незалежність від компанії та можливість віддаленої роботи – основні причини того, чому варто покинути все та зайнятися розробкою програм під мобільні пристрої.

Комп’ютерна академія «ШАГ» продовжує проводити майстер-класи і цього разу викладачі показували, як створювати додатки під Android.

Майстер-клас відбувся у суботу, 27 лютого.

На думку організаторів майстер-класу, ІТ-професія має багато переваг: високий попит, хороша заробітна плата, зручні умови праці та можливість розвитку.

Андрій Грисюк спеціаліст з розробок мобільних програм розповів про те, чому варто відмовитися від стандартних професій та зайнятися роботою у ІТ-сфері.

«Чому варто вибрати сферу мобільних додатків – це прибутковість, незалежність від певної фірми, незначна конкуренція, великі перспективи розвитку», – зауважив спікер.

Для того, аби почати працювати у новітній сфері необхідно зробити лише кілька кроків: вибрати напрям роботи, вивчити мову програмування і найголовніше – правильно обрати навчальний заклад.

Андрій Грисюк розповів, що працювати з додатками Android можуть навчити і у звичайному університеті, але таких знань буде недостатньо.

«Потрібно вибраити правильний заклад бо від нього буде залежати ваша успішність», – зазначив спеціаліст.

Тому, аби у місті були ІТ-спеціалісти, які зможуть створювати якісні мобільні додатки академія «ШАГ» відкриває новий курс по розробці додатків Android.

Курси розпочнуться уже 25 березня, а всі охочі можуть пройти вступну співбесіду до 20 березня.

Навчання триватиме один рік, а заняття проводитимуть у п’ятницю та суботу.

«У Луцьку є багато компаній, які пропонують писати додатки на Android. Якщо ви успішно завершите курс, то зможете писати додатки середнього рівня», –  підсумував Андрій Грисюк.

Показовим є і те, що у місті не знайшлося спеціаліста, який би міг проводити заняття з розробки додатків під Android, тому з Рівного запросили Андрія Грисюка. Саме він проведе більшу частину курсу.

«Це буде перша пілотна група. Ви  можете стати першими в Луцьку, хто розвиватиме сферу розробки мобільних додатків  і зароблятиме на ній», – розповіла директор луцької філії академії «ШАГ» Інна Кондратюк

Комп’ютерна академія «ШАГ» знаходиться на вулиці Бойка, 1. Деталі та умови навчання можна уточнити за телефоном (095) 609-58-38(097) 114-52-50.














 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром