Центр: лучани скаржаться на сморід від вбиральні

27 Лютого 2016, 18:23
2510 Джерело: volynnews.com

Сусідство лучан із колишньою вбиральнею створює їм настільки сильний дискомфорт, що вони вже не в змозі приховувати своє невдоволення. 

З їхніх слів, міська влада у вирішенні цього питання просто бездіяльна, тому вони готові до рішучих дій, – пише інформаційне агентсво Волинські Новини.  

Лучанин Андрій, не приховуючи розлючення, каже, що хоч туалет вже давно не працює, через зіпсовану каналізацію під час дощу витікають фекалії й течуть пішохідною доріжкою вниз у Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. А влітку, наголошує він, теж ситуація не краща – всі запахи випаровуються і під вікнами стоїть на стільки жахливий сморід, що навіть кімнату не можна провітрити.

«Я та інші мешканці вже неодноразово зверталися в усі служби, які тільки можна: Луцьку міську раду, «Луцькводоканал», ЖКП, але реакції жодної - всім байдуже. Ми як головою об бетон б’ємося вже третій рік. Ще два роки тому нам Луцький міський голова Микола Романюк обіцяв, що питання врегулюють. Казав, що передадуть туалет на баланс ЖКП й проблему вирішать. Втім, на балансі комунального підприємства вбиральня перебуває понад рік, але більше слів – дій жодних. Останнє моє звернення було на «гарячу лінію» Луцької міської ради «15-80» минулого тижня. І вкотре мене запевнили, що звернення зареєстрували та його розглянуть.

Ми вже готові й самі скинутися грішми, аби прокласти нормальну каналізацію, лише б ця антисанітарія під нашими вікнами припинилася. Тому і звернулися у ЗМІ, можливо хоч так влада зверне увагу на проблему. Адже, окрім антисанітарії, це центр міста і можна уявити, який імідж формується в очах туристів», - розповідає лучанин Андрій.

Та риторично ставить запитання: «Якщо така безгосподарність влади, то про який розвиток туризму в Луцьку можна говорити?!».

1

1

1

1

1

1

1

1

 

Коментарі
28 Лютого 2016, 00:01
подземный переход.сцать будем там
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром