У луцькій автошколі «Гудок» вчать водити в окулярах, що імітують сп'яніння

14 Березня 2018, 17:00
Вчитимуть водити «нетверезими» 10634
Вчитимуть водити «нетверезими»

В автошколі «Гудок» новинка – окуляри-імітатори стану алкогольного сп'яніння.

Вони мають спеціальні лінзи, які викривляють сприйняття  навколишнього середовища і дають відчути у тверезому стані те, що відчуває людина у нетверезому!  А вам пропонували під час навчання в автошколі випробувати водіння у нетверезому стані? 

Лише в автошколі «Гудок» майбутні водії можуть спробувати на власному досвіді відчуття водіння у нетверезому стані, щоб один раз і назавжди прийняти рішення не наражати на небезпеку себе та інших учасників дорожнього руху.

Під час навчання в автошколі усім майбутнім водіям пропонують зробити це за допомогою окулярів, котрі мають спеціально вмонтовані лінзи, що імітують відчуття водія у стані алкогольного сп'яніння! Майбутній водій може пройтися в окулярах в аудиторії по спеціальному килимку з намальованими лініями, щоб відчути, як змінюються реакції під впливом спиртного. Відчуття в окулярах майже ідентичні стану алкогольного сп'яніння – це порушення орієнтації в просторі, тунельний зір, відсутність глибини зору.

Пропонуючи своїм учням таку практику, інструктори сподіваються виховати культуру тверезого водіння, що як наслідок призведе до підвищення безпеки на дорогах України!

Комплект виробництва США – єдиний в області. Учениця автошколи демонструє прості дії, що у тверезому стані не викликали б жодних проблем. Подивіться, як доросла здорова адекватна людина в окулярах-імітаторах виконує вказівки інструктора – і ніколи не ведіться на фразу «Я п'яним їжджу краще, ніж тверезим». 

Читайте також: Кравчука: п'яний водій розмахував пістолетом перед поліцейськими.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром