У Луцьку відбудеться фестиваль арт-психології «inspira»

14 Березня 2018, 15:52
Реєстрація учасників для участі у фестивалі здійснюється до 1 квітня 3478
Реєстрація учасників для участі у фестивалі здійснюється до 1 квітня

Маєте більше 14 років? Любите спілкуватися і творити? Цікавитеся внутрішнім світом – своїм та інших людей? Хочете розвиватися? Маєте цікавий досвід і готові поділитися ним із молоддю? Активізувати життєву позицію?

Тоді вам треба завітати на Фестиваль Арт-психології «inspira» в  Університет третього віку.

До участі у фестивалі запрошують людей усіх вікових категорій (від дітей 14+ до людей поважного віку 55+) Волинської області та України – учнів та студентів, слухачів Університетів третього віку, Територіальних центрів соціального обслуговування, учасників громадських організацій тощо.

Реєстрація учасників для участі у фестивалі здійснюється до 1 квітня 2018 року за електронною адресою: [email protected]. Уже сьогодні всі охочі можуть зголоситися до участі за цією ж електронною поштою.

У програмі дводенного фестивалю – екскурсії, виступи творчих колективів-учасників, майстер-класи стилістів, візажистів, малювання кавою, «Ебру», ліплення з солоного тіста, розпис камінців, «Мова есперанто для початківців», різноманітні техніки арт-терапії (робота з шерстю, числографіка, лялько- та казкотерапія), психологічні тренінги (арт-коучинг, спонтанні танці), фотосесія та вечірка.

Фестиваль відбудеться 20 квітня у Палаці культури міста
Фестиваль відбудеться 20 квітня у Палаці культури міста

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024