Нардепа з Луцька назвали одним з найбільших прогульників серед антикорупціонерів

14 Березня 2018, 11:42
Нардеп Юрій Савчук 4095 Джерело: Фото Наталії Пахайчук
Нардеп Юрій Савчук
Народний депутат Юрій Савчук прогуляв 37% засідань антикорупціонерів Верховної Ради, однак за звільнення Єгора Соболєва проголосувати прийшов.

Нардепа Савчука зарахували до списку найбільших прогульників Антикорупційного комітету ВРУ. Про це ідеться у аналітичному матеріалі від громадського руху «ЧЕСНО». У комітет входить 24 депутати, 10 з яких експерти «ЧЕСНО» назвали прогульниками.

У списку тих, хто невідповідально відвідує засідання, «засвітився» і відомий волинянин. Перший заступник голови комітету, депутат від «Народного фронту» був присутній всього на 63% засідань. Однак, на голосування у грудні минулого року за зняття Соболєва з посади голови комітету Юрій Савчук та ще 6 затятих прогульників таки з'явилися.

Список депутатів, які голосували за звільнення Соболєва
Список депутатів, які голосували за звільнення Соболєва

Нагадаємо, що Юрій Савчук – спортсмен, заслужений тренер України з боксу. Раніше очолював обласну організацію партії «УДАР». На виборах 2014 року балотувався від «Народного фронту». Також він був віце-президентом футбольного клубу «Волинь». Нардеп Савчук також відомий тісними зв'язками  із головою Волинської обласної ради Ігорем Палицею, з яким дружать з дитинства, та за сприяння якого Савчук потрапив до керівництва футбольним клубом. 

Читайте також:  «Земля має реалізуватись через аукціон. Інакше – корупція», – Петро Нестерук.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром