Клима Савура: авто вбило собаку і загубило номери

14 Березня 2018, 10:18
Авто збило собаку на Клима Савура 2652
Авто збило собаку на Клима Савура

У Луцьку на вулиці Клима Савура водій на шаленій швидкості збив пса і зник в невідомому напрямку. На місці події залишилися номерні знаки авто.

Про інцидент, який стався 13 березня ввечері, Район.Луцьк повідомив місцевий житель Тарас Поліщук.

За словами очевидця, авто мчало по вулиці зі швидкістю не менше 100 км/год. До слова, дозволено тут їздити зі швидкістю 40 км/год. Авто вбило собаку і навіть не зупинилося. Удар був такої сили, що на місці події залишилися номерні знаки.

«Так спішив, що збив собаку. А тікав так, що тріщав бампер і летіли номери. Віддам їх, коли відкупить сусідам собаку! Найгірше, що це все бачили діти», – розповів нам Тарас.

Отож, люди чекають горе-водія, аби той загладив свою провину і поніс відповідальність. І, звісно, повернувся за загубленими номерами.

Ці номерні знаки чекають власника
Ці номерні знаки чекають власника

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected]

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром