Мешканці Луцької громади, які мають інвалідність, можуть скористатись послугами автомобіля мобільної бригади

04 Червня 2023, 17:53
Спецавтомобіль 886
Спецавтомобіль

У Луцькій громаді реалізовують проєкт міської ради та Фонду народонаселення ООН для роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, які працюють в попередженні домашнього насильства. 

Фонд надав в користування управлінню соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді автомобіль Ford, який переобладнаний для перевезення людей на візках та допомагає спеціалістам заїжджати в оселі до людей з інвалідністю, переміщати їх безкоштовно в потрібні місця: чи то медичні заклади, чи центри надання правової та муніципальної допомоги. Про це йдеться на сайті Луцькради.

«Це — запит людей, які мають різні нозології та мають групи інвалідності, це прохання громадських організацій. І нам вдалося втілити це прохання в життя. В межах проєкту ми маємо можливість також проводити різні заходи та активності. Коли проводимо різні розважальні заходи, особливо дитячі свята, ми завжди чекаємо дітей, а деякі з них не можуть до нас прийти. Тому ми робитимемо дуже великий акцент на тому, щоб діти змогли приїхати до нас, побачити та відчути атмосферу свята, адже ми це робимо для того, аби дитинство у них було трішечки щасливішим», – наголосила начальниця управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Луцької міської ради Ліна Галан.

Спецавтомобіль одночасно може перевозити двох людей на кріслах колісних. Щоб його замовити, звертайтесь за телефонами: 050-14-52-891 та 096-29-50-515.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром