Спортмайданчик у Луцьку носитиме імʼя волинського рятувальника

02 Червня 2023, 12:00
Віктор Левчук 698
Віктор Левчук

Іменем волинського рятувальника Віктора Левчука, серце якого зупинилося завчасно, назвали спортивний майданчик у Луцьку.

Про це інформує пресслужба ДСНС.

«Віктор Левчук, рятувальник з Волині, пішов у засвіти торік. Рідні, колеги, сусіди, близькі й далекі знайомі пам'ятають його як людину принципову, наполегливу, справедливу і залюблену в спорт. У його досьє були вагомі досягнення – підполковник служби цивільного захисту Віктор Левчук був майстром спорту України з пожежно-прикладного спорту. Любов до свого захоплення прагнув прищепити дітям. Тож, ще за життя, обіймаючи посаду голови ОСББ, заручився допомогою сусідів і втілив ідею створення спортивного майданчика на прибудинковій території.  А в день захисту дітей його однодумці завершили всі впорядкування і за участю родини, колег і друзів відкрили спортивну зону й назвали її на честь Віктора Левчука», – йдеться у дописі.

Для дітей Вікторові колеги провели майстер-клас з рятувальної справи, а сусіди організували розваги та солодкий стіл. Малечі розповіли про рятувальника дядю Вітю, який був їхнім сусідом і який подбав за життя, аби діти мали можливість займатися спортом на подвір'ї рідного дому.

«Назавжди буду сентиментальна до кожної травинки у цьому дворі. І до служби, якій він віддав пів свого короткого життя, і якою я завдяки йому дуже пишаюся, – ДСНС», – сказала дружина Віктора Олена Лівіцька.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром