У Луцьку «прославляють» депутатів-фігурантів земельного скандалу

13 Березня 2018, 13:05
Плакати з «крадіями землі» у Луцьку 4881
Плакати з «крадіями землі» у Луцьку

В обласному центрі Волині поруч із зупинками і біля під`їздів хтось розвішує друковану продукцію із зображеннями фігурантів земельного скандалу у Луцьку.

Світлиною із «оголошенням» поділилась у Facebook Валентина Куц.

Нагадаємо, земельна комiсiя 28 лютого, пізно ввечері, остаточно без ніякого обговорення підтримала безкоштовну передачу в оренду земельної ділянки площею два гектари у користування фірмі «Житловий квартал», яку пов'язують з депутатами Сергієм Булою та Костянтином Петрочуком. Мова йде про територію на вулиці Рівненській, 119.

Зауважимо, голова Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук оцінила вартість гектара землі у цьому районі на рівні 500-700 тисяч доларів. Тобто, вартість усієї земельної ділянки – більше мільйона доларів.

У понеділок, 12 березня, лучани помітили у місті розклеєні плакати з депутатами, які проголосували за відповідне рішення. На плакатах – обличчя двадцяти трьох депутатів, які посприяли тому, аби бюджет міста не отримав додаткових коштів. Зверху йде напис «Ми вкрали землю у лучан», а по діагоналі: «20 мільйонів гривень».

Хто і навіщо розклеїв ці плакати, наразі невідомо.

1
Плакат з фігурантами земельного скандалу
Плакат з фігурантами земельного скандалу

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром