Хто з депутатів міськради схвалив роботу головного поліцейського

26 Лютого 2016, 16:59
2345

Депутати усіх політичних сил, окрім «Народного контролю», під час сесії міськради проголосували за висловлення подяки начальнику луцької поліції Ігорю Муковозу.

Результати голосування обранців громади опублікував на своїй сторінці у Facebook Ігор Левчук.

Він зауважив, що місто потопає в корупції, злочинах і зловживаннях у сфері економіки. Незважаючи на це, більшість депутатів підтримали пропозицію подякувати начальнику поліції за роботу.

«Рівень міліції ми всі прекрасно пам'ятаємо і він лишається таким і зараз, за виключенням нових патрульних. А ось «наші» депутати більшістю своїх голосів за це дуже вдячні пану Муковозу. Тут і Свобода, і УКРОП, і БПП, і Самопоміч... Панове, ви що з іншої планети?» – написав Ігор Левчук.

До слова, першим під час сесії міськради, що відбулася 24 лютого, подякував начальнику поліції Аркадій Соломатін («Радикальна партія Олега Ляшка»). Ініціативу підтримав Євген Ткачук (БПП «Солідарність») і запропонував виголосити вдячність Ігорю Муковозу за роботу у 2015 році.

Пропозицію підтримав 31 обранець громади. Голосували «за» усі політичні сили, окрім «Народного контролю»:  Павла Данильчука, Анни Мовяк та Олександра Лазуки. Тарас Шляхтич із «Самопомочі» утримався від голосування, а його однопартійці Микола Собуцький та Юлія Вусенко не голосували.

Нагадаємо, що під час традиційного звіту про роботу відділу поліції за останній рік Ігор Муковоз багато разів згадував процес переатестації та висловлював своє невдоволення з приводу такого етапу реформи, зокрема щодо участі у атестаційних комісіях представників громадськості.

Крім того, з інформації, опублікованої на сайті ГУ НП у Волинській області, стало відомо, що головний поліцейський міста не пройшов атестацію. Проте, під час звітування на сесії міськради Ігор Муковоз повідомив, що з посади його не усунули, і нині він надалі здійснює свої посадові обов’язки.



 

Коментарі
26 Лютого 2016, 20:17
Хочу також засвідчити повагу та подяку пану Муковозу.
26 Лютого 2016, 21:07
Данильчук не голосував, тому що напевно знає, що за свої діяння скоро сам потратить до рук правоохоронців.
27 Лютого 2016, 02:20
А що ж це і Укроп і вобода дякували тим хто чинить з ними "репресії"чи бабло перемагає зло))))
27 Лютого 2016, 13:11
Тебе ВОБОДА напевно в дитинстві мамка в роддомі об підлогу вдарила або дурний піп хрестив!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром