Потрібна родина: красуня Тара та її діти шукають люблячих господарів

13 Березня 2018, 10:19
Кошенятам потрібна сім'я 3753
Кошенятам потрібна сім'я

Наприкінці минулого року у соцмережах  з`явилося оголошення про те, що в одному з під`їздів багатоквартирного будинку в обласному центрі Волині сидить кішка – доглянута, із ошийником, але бездомна.

Судячи із округлого животика, була велика ймовірність, що киця з під'їзду на вулиці Кравчука – вагітна. Це, зрештою, й підтвердилося на огляді у ветеринара, куди тваринку привезли небайдужі лучанки. Руда красуня чекала кошенят і її вирішили не залишати на вулиці.

До участі у вирішенні подальшої долі кішки підключилися декілька людей: оголошення про неї розмістила мешканка того ж під’їзду Ірина Пунька, потім тварина перебувала на перетримці в Оксани Семак, а після Нового року тимчасового переїхала до Вероніки Федосової-Цибульської. Там вона і народила шістьох пухнастих малюків.

Куратор «котосімейства» Тетяна Сомова назвала кицю Тара, що означає у перекладі із тибетської «жіноча мудрість». Малюків Тари звати Шаман і Шайтан (два руденьких хлопчики), Пенелопа, Патрісія, Пандора (три трикольорові киці «щасливого окрасу») і Міріам – пухнаста красуня рідкісного черепахового окрасу. 

Тара
Тара

Міріам, до речі, названа на честь покійної власниці Тари.  Адже, як з’ясувалося зі слів мешканців сусіднього під’їзду, у будинку поруч з тим, де знайшли Тару, за кілька тижнів до того померла жінка, в якої жила руда киця, а родичі після успадкування квартири не змогли дати чіткої відповіді – де ж тварина зараз. Тому, скоріше за все, це і є Тара, яка опинилися на вулиці після смерті господині. 

Міріам
Міріам

Троє із Тариних діток вже знайшли нові постійні сім’ї. А ще трьом – Шайтану, Міріам і Патрісії – потрібні відповідальні власники. Також родина потрібна і самій Тарі.

Шайтан
Шайтан

Тара абсолютно безпроблемна, орієнтована на людину, домашня киця. Всі малюки матимуть щеплення та ветеринарні паспорти. До вибору майбутніх власників опікуни котячого сімейства підходять відповідально. Людина, яка хоче взяти кошенят, в першу чергу має усвідомлювати необхідність стерилізації тварин у певному віці, а також необхідність щорічних щеплень.

Патрісія
Патрісія

Про решту деталей можете дізнатися за телефоном 099 708 31 85 (Тетяна) або написавши на сторінку Реабілітація та адопція тварини «Веселий хвіст» у соцмережі Facebook.

 

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024