Затягувати не будуть: скільки ще проспект Волі буде перекритий

29 Травня 2023, 17:06
Ремонт проспекту Волі 969
Ремонт проспекту Волі

Завершити ремонт проспекту Волі у Луцьку планують до кінця року, але перекриття центральної вулиці не триватиме так довго. 

Наразі підрядник готує дорожнє покриття до укладання верхнього шару асфальту на проспекті. До завершення робіт рух транспорту буде перекритий. Обмеження почали діяти з 29 травня. Про це у коментарі виданню ВСН повідомив заступник директора департаменту ЖКГ Луцької міської ради Сергій Гаврилюк.

З його слів, завершити ремонт проспекту Волі планують до кінця року, але чи дозволять всі обставини це завершити – сказати складно. Натомість перекриття проспекту Волі не триватиме так довго.

«Підрядник планує укладання верхнього шару асфальту, а перед цим ще треба підняти люки оглядових колодязів інфраструктурних мереж, решіток зливової каналізації на необхідну висоту до рівня верхнього шару асфальту. Потім буде укладатися асфальт. Перекриття вулиці триватиме до кінця цих робіт. Точно сказати не можна. Може, це займе 2 тижні, може до місяця, бо є фактори, які ми не можемо передбачити. Але точно – затягувати не будуть. Сьогодні погодні умови дозволяють, і підрядник має намір завершити усе в якомога коротші терміни», – повідомив посадовець.

Читайте такожРемонтують двори на Писаревського та проспекті Відродження

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром