Чим дивував лучан другий день «Lutsk Food Fest»

29 Травня 2023, 09:55
Lutsk Food Fest 904
Lutsk Food Fest

До свого завершення підійшов черговий Lutsk Food Fest, що традиційно проходить у стінах Луцького замку.

З самого ранку на відвідувачів фестивалю чекали десятки наїдків на різний смак і вміст гаманця: від картопляних чипсів власного виробництва до вишуканих морських делікатесів; від низькокалорійних десертів без цукру до соковитих реберець та ковбасок. Журналісти Район.Луцьк теж не лишилися осторонь й відвідали фестиваль.

«Ми приїздимо на фудфест щороку й кожного разу отримуємо неймовірні емоції. Хочу сказати, що цьогоріч людей набагато більше, ніж минулого разу. Напевно, на це повпливала хороша погода», – розповідає продавчиня Аліна.

Окрім ласощів, на фесті були й розваги. Дітям – олівці, батут, створення іграшок, настільні ігри та гончарський круг. Дорослим – музика від діджеїв, алкоголь, кальян. 

Крім того, як дорослі, так і діти мали можливість постріляти з лука у зображення Путіна.

«Сьогодні вперше прийшла на фестиваль. Ніколи б не подумала, що у стінах замку може бути так весело і смачно. Ми з подругою не можемо вийти звідси вже третю годину, адже все хочеться скуштувати. А ще хочемо зліпити з глини декілька чашок, на пам'ять про сьогодні», – каже студентка Юля.

Загалом гастрономічний фестиваль зібрав у стінах замку велику кількість охочих спробувати смачні цікавинки, розважитися з друзями, завести нові знайомства, повеселитися досхочу та провести вікенд у найкращій компанії рідного міста.

«Дуже приємно виступати вдома, емоції просто переповнюють. Найбільше мені запам'яталися люди, їхні посмішки. Мене надихнув вчорашній виступ, адже коли я крикнув «Слава Україні» сотні лучан в один голос відповіли «Героям Слава». Крім того, я пишаюся, що долучився до збору коштів для наших воїнів», – розповідає співак BARYK.

Основним завданням травневого Lutsk Food Fest є допомога українській армії: 50% від продажів передадуть на потреби Збройних Сил України.

 

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024