На території «Електротермометрії» збудують новий житловий квартал

26 Травня 2023, 13:35
Візуалізація будівництва 1494
Візуалізація будівництва

Луцька міська рада та виконавчий комітет затвердили детальний план території кварталу багатоповерхової забудови у межах вулиць Ковельська, Шевченка та річки Стир. 

Новий житловий комплекс збудують на території колишнього заводу «Електротермометрія». Про це йдеться на сайті Луцькради. 

Тут будуть житлові будинки, торгово-офісні приміщення, паркінг. Поверховість будівель запланована різною – від 3 до 24 поверхів. Передбачають будівництво вбудовано-прибудованого дошкільного навчального закладу.

«Згідно проєкту, адміністративна будівля заводу, що розташована вздовж вулиці Шевченка (хоч і не має історичного значення, але має цікавий вигляд та свою історію), буде збережена та реконструйована під будівлю торгово-офісного призначення. Будівництво нових комерційних та адміністративних об’єктів не лише збільшить комфортність кварталу, але й створить нові робочі місця», – йдеться у публікації.

Проєктом передбачено будівництво підземних паркінгів, влаштування велодоріжок та прогулянкових доріжок із зонами для відпочинку, облаштування набережної на березі річки Стир. 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024