Депутатка Луцькради викрила брехню колеги. ДОКУМЕНТИ

12 Березня 2018, 14:37
Багатоповерхівка на Огієнка 3545
Багатоповерхівка на Огієнка

Депутатка Луцькради звинуватила у публічній брехні свого колегу, після того, як той виступив у ефірі ток-шоу.

Своє відношення до сказаного обранцем громади Луцька висловила у Facebook Анна Мовяк.

«7 березня під час ток-шоу «Протилежний погляд» депутат, екс-радикал Була Сергій звинуватив Yuriy Moklytsia (Юрія Моклицю, - ред.) та мого колегу по фракції Pavlo Danylchuk (Павла Данильчука, - ред.) у безкоштовній передачі земельної ділянки на вулиці Огієнка, 2 для ТОВ «ВОЛИНЬБУДІНДУСТРІЯ». Хто не пам’ятає, це та ділянка, де замість вишу забудували житловий будинок», – написала вона.

Далі Анна Мовяк наводить приклади того, що вона вважає неправдивою інформацією від «рупору пропаганди Укропу» (так депутатка називає ІА «Волинські новини»):

1.

Фрагмент скріншоту сторінки «ВН»
Фрагмент скріншоту сторінки «ВН»

«ЦЕ БРЕХНЯ! Юрій Моклиця – не був депутатом та не мав відношення до влади у серпні 2015 року», – прокоментувала Анна Мовяк.

2.

Фрагмент скріншоту сторінки «ВН»
Фрагмент скріншоту сторінки «ВН»

Ця цитата також несе у собі неправдиву інформацію, оскільки, за словами Анни Мовяк, щодо згаданої земельної ділянки було два дозвільних рішення:

«Перше - 29 липня 2015 року № 76/14 Про надання ТОВ «ВОЛИНЬБУДІНДУСТРІЯ» дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будинку сімейного типу з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Івана Огієнка, 2.

ГОЛОСУВАЛИ «ЗА»:
Дендіберін Микола Євгенійович
Андрій Козюра Григорович
Ihor Polishchuk Ігорович
Григорій Пустовіт Олександрович
Євген Ткачук Євгенович

НЕ ГОЛОСУВАВ:
Данильчук Павло Петрович

Друге – 27 серпня 2015 року № 77/24 Про надання ТОВ «ВОЛИНЬБУДІНДУСТРІЯ» на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будинку сімейного типу з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вул. Івана Огієнка, 2.

ГОЛОСУВАЛИ «ЗА»:
Бондарук Валерій Анатолійович 
Козюра Андрій Григорович 
Ткачук Євгеній Євгенович

ВІДСТУТНІЙ
Данильчук Павло Петрович».

Крім того, вона згадала, що голова  «Народного контролю» звертався до правоохоронців щодо земельної ділянки у  2016 році з повідомленням про можливі махінації з землею на вулиці Огієнка.

Анна Мовяк пригадала і слова Сергія Григоренка: «з нинішньою провладною більшістю - слідкуйте за руками» і додала до свого допису фото документів, які можна переглянути на старому сайті міськради, і посилання на відео з сесії.

Скріншот документу №1
Скріншот документу №1

Скріншот документу №2
Скріншот документу №2

Скріншот документу №3
Скріншот документу №3

Скріншот документу №4
Скріншот документу №4

 

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром