У луцькому Гостинному дворі Прайзлерів організовують толоку

26 Травня 2023, 10:39
Гостинний двір Прайзлерів 558
Гостинний двір Прайзлерів

З нагоди Європейського дня парків організовують толоку в Гостинному дворі Прайзлерів, що на вулиці Кафедральній, 4, у Луцьку.

 Прибирання заплановане на суботу, 27 травня, з 10:00 по 14:00. Про це Район.Луцьк інформують організатори – ГО «Семиярусна гора».

Активісти планують прополоти клумби з багаторічними рослинами, підстригти дерева, почистити історичне каміння.

«Минулого року ми з БУР-табором зробили Гостинний двір публічним простором. Якщо прогулятися старою частиною міста, можна помітити, що ті місця, що мали би бути відкритими для лучан, знаходяться під замком і закриті воротами. Гостинний двір – один з небагатьох просторів, у який можна вільно зайти, відпочити й відчути дух Прайзлерів. Як частина громади, ми відчуваємо відповідальність за спільний простір і хочемо підтримувати двір в чистоті надалі. Тому запрошуємо волонтерів долучитися, щоб зробити Гостинний двір охайнішим», - ділиться членкиня організації Катерина Білохвіст.

Організатори забезпечать волонтерів необхідними засобами для прибирання: рукавичками, сапками, лопатами тощо. Охочих долучитися просять взяти собі головний убір та зручний одяг.

 

 

 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром