Гулака-Артемовського: вхід до пологового будинку перегородили

26 Лютого 2016, 08:26
5786

Біля входу до пологового будинку адміністрація встановила бетонні конструкції, які перешкоджають проїзду транспорту.

За словами охоронця закладу (відмовився представитися, бо боїться проблем на роботі),  плити  повинні перешкоджати автомобілям паркуватися біля лікарні. Чоловік стверджує, що водії часто  залишають транспортні засоби біля пологового будинку, а самі йдуть у справах.

«У цей час машина швидкої допомоги не може заїхати на територію лікарні, до приймального відділення»,  - розповідає він.

Із такими порушниками прагнуть боротися, зокрема охорона звертається до рядових патрульної поліції. Однак, коли  вони приїжджають, щоб зареєструвати порушення правил дорожнього руху, водії все ще відсутні або перепарковують автомобіль у двори вулиці.

«Сьогодні машину припаркували просто на куті, перед в'їздом до лікарні. Водій же пішов не до пологового, а до магазину, який знаходиться поблизу. Я  викликав поліцію. Та поки патрульні приїхали – водій поїхав далі, у справах. Таке буває неодноразово», - розповідає охоронець.

Варто зауважити, що біля медичного закладу  досі відсутня автостоянка, хоча лікарня обслуговує як лучан, так і мешканців  області.

 Ситуація не задовольняє й водіїв. Кажуть, що залишити машину на вулиці немає де.

«Неможливо й під'їхати чи виїхати з двору. Майже завжди на вулиці десятки машин. Невідомо, чому міська влада не облаштовує парковку біля закладу. Зараз ще й перегородили дорогу плитами. На них у темну пору доби дуже легко наїхати, бо вулиця погано освітлюється», - констатує водій Лариса.






 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментарі
27 Лютого 2016, 00:18
Правильне рішення!!!! Щоб автоандони не ставили свої бляшанки заважаючи каретам швидкої допомоги заїхати на територію .... ще можна камеру відеонагляду використати для фіксації порушень.... там хіба немає знаку стоянка заборонена!?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром