У Луцьку пройшов перший день чемпіонату України зі спортивної ходьби

10 Березня 2018, 17:34
У Луцьку проходить чемпіонат України зі спортивної ходьби 4164
У Луцьку проходить чемпіонат України зі спортивної ходьби

У Луцьку зібралися позмагатися представники легкої атлетики зі спортивної ходьби. 

У суботу, 10 березня, пройшов перший день зимового чемпіонату України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юнаків та юніорів. 

Спортсмени боролися за статус найкращих легкоатлетів України. Впродовж двох днів вони здобуватимуть путівки, своєрідний пропуск для участі в командному чемпіонаті світу зі спортивної ходьби, який відбудеться в Китаї за півтора місяці. 

Державний тренер збірної України з легкої атлетики В’ячеслав Тертичний зізнався, що радий приїжджати на спортивну волинську землю. Він подякував керівництву області та міста. Наголосив, що вони завжди добре та якісно ставляться до організації змагань. 

Президент Федерації легкої атлетики Волинської області Володимир Рудюк зауважив, що всі учасники чемпіонату будуть творити нову історію української легкої атлетики та спортивної ходьби. 

Першими були змагання серед юнаків та юніорів. Серед юнаків перемогу здобув волинянин Тарас Корецький, який став найкращим на дистанції у 10 кілометрів і прийшов із результатом 48 хвилин 24 секунди. Серед юніорів U20 найкращим став Віктор Кононенко. Дистанцію у 10 кілометрів він пройшов за 44 хвилини 29 секунди. Волинянин Андрій Синдюк прибув до фінішу другим.

Читайте також: У Луцьку два дні буде перекритий центр міста

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром