«Гарячі голови» погрожують розгромити російські банки

25 Лютого 2016, 13:19
2142

Громадські організації просять у депутатів міськради підтримати їхню ініціативу припинити діяльність російських банків в місті.

Таке звернення ініціювали активісти ДУКу, «Правого сектору», «УНСО-Волинь» на пленарному засіданні сесії міської ради у четвер, 25 лютого.

«Ми будемо змушені фізично блокувати роботу цих закладів. Вимагаємо припинення діяльності банківських установ», – зазначено у зверненні.

Представник організації «УНСО-Волинь» Сергій Пашинський просив депутатів підтримати таку пропозицію. Обранці громади натомість категорично не підтримали силових акцій. Хлопцям з гарячими головами запропонували їхати в АТО.

«Всім гарячим головам пропоную піти у військомат і показати свою сміливість. Це популізм з побиттям вітрин. Люди тут невинні. Коли група людей починає, щось трощити – це кримінальна відповідальність», – сказав депутат Олександр Кравченко.

Нагадаємо, активісти націоналістичного руху «Іскра» пікетували одну із бізнес установ Російської Федерації – «Сбербанк Росії».

Представник організації «УНСО-Волинь» Сергій Пашинський просив депутатів підтримати таку пропозицію
Представник організації «УНСО-Волинь» Сергій Пашинський просив депутатів підтримати таку пропозицію

 

Коментарі
25 Лютого 2016, 15:51
В банках працюють українці.Як не має де подітм сили ,хай ідуть в АТО,а не займаються дуристикою Вже всім це все надоїло,а вони все роздувають ситуацію.Мабуть мають якийсь зиск.Вже давно пора схаменутись
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром