Розбійник сів на 10 років за грабунок на 700 тисяч гривень

25 Лютого 2016, 13:04
1710 Джерело: press-centr.com

Луцький міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який пограбував валютника у його ж під’їзді.

Обвинуваченого засудили за розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах.

В ході судового слухання з’ясувалось, що грабіжник зранку 26 травня 2015 року перебував в приміщенні будинку № 11-В, що по вулиці Кравчука. Там він разом з напарником, особу якого не вдалось встановити, скоїв напад на потерпілого, який саме йшов із свого дому.

Обвинувачений накинувся на чоловіка ззаду, а його напарник вдарив потерпілого в обличчя. Потім до горла валютника притиснули ножа з вимогою, щоб той віддав сумку з грошима.

Потерплий затиснув сумку під пахвою і не хотів її віддавати. Тоді його повалили на землю, почали бити ногами та бризкати в обличчя сльозогінний  газ. Під час шарпанини невідомий напарник таки зміг забрати «здобич» та втекти. Як з’ясувалося, у сумці чоловіка були гривні та долари на суму більше ніж 700 тисяч гривень.

Проте втекти від побитого та напівсліпого від сьозогінного газу валютника виявилося не так просто. Він вчепився в свого кривдника, так вони разом і «вивалились» з будинку.

Цю картину побачив сусід постраждалого, який відразу підбіг до чоловіків і вибив в обвинуваченого ніж та газовий балончик. Йому на допомогу поспішив таксист, який викликав правоохоронців й допоміг затримати обвинуваченого.   

Феміда визнала розбійника винним та присудила йому десять років позбавлення волі.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром