Скільки мешканців Луцької громади претендують на безкоштовні сміттєві баки

09 Травня 2023, 15:32
Фото ілюстративне 503
Фото ілюстративне

У Луцькій громаді 235 людей, які проживають в індивідуальних будинках, звернулися до «Луцькспецкомунтрансу» із заявами на безоплатне отримання або придбання сміттєвих контейнерів зі знижкою.

Про це розповів Суспільному начальник відділу збуту комунального підприємства Віктор Поліщук.

Найбільше заяв, зі слів посадовця, надійшло від лучан. Також за контейнерами для побутових відходів звернулося орієнтовно 30% жителів прилеглих до міста сіл.

«Поки записували їхні адреси та роз'яснювали, які документи потрібні. Коли привезуть нам баки, тоді будемо телефонувати до мешканців і вони можуть підходити. У трьох місцях будемо оформляти далі ці заявки на баки: у ЦНАПі, в Муніципальному сервісному центрі та в абонентському відділі «Луцькспецкомунтрансу», – сказав посадовець.

Контейнери для побутових відходів закупляє Луцька міська рада. Як повідомив директор комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс» Володимир Марценюк, наразі тендерна закупівля вже відбулася: уклали угоду та очікують на постачання баків.

Читайте такожЛучани продовжують купувати індивідуальні контейнери для сміття

 

У березні Луцькрада вирішила закупити контейнери для побутових відходів для мешканців приватного сектору в рамках програми щодо співфінансування із міськрадою.

Безплатно контейнери зможуть отримати пенсіонери віком від 75 років та люди з інвалідністю першої групи, які живуть у приватному секторі Луцької громади. Зі знижкою за кошти бюджету територіальної громади баки можуть придбати жителі громади певних категорій.

Читайте такожМуніципали просять лучан прозвітувати про купівлю контейнера для сміття

 

 
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024