У Підгайцях відкрили фотостенд із портретами загиблих на війні жителів громади

08 Травня 2023, 16:47
Фотостенд 1092
Фотостенд

У День пам'яті та примирення на Меморіалі слави у Підгайцях вшанували односельчан, які загинули у Другій світовій війні, учасників війни з російським окупантом.

Священнослужителі освятили фотостенд. На пам'ятному полотні відображено 26 фотографій мешканців Підгайцівської громади, які загинули у російсько-українській війні з 2014 року. Про це йдеться на сайті громади.

На стенді розміщено QR код з посиланням на сайт Підгайцівської громади, де в рубриці Алея пам'яті розміщено детальну інформацію про захисників громади. Також стенд має додаткову поличку, де всі охочі зможуть ставити лампадки чи покладати квіти.

Родини загиблих висадили ще 13 кущів калини в пам’ять про мешканців громади – захисників України, які загинули в російсько-українській війні з 2014 року, яких загалом у громаді 26:

Аршулік Віталій Леонідович, Василевський Василь Анатолійович, Василюк Олександр Анатолійович, Гаражджук Петро Васильович, Герасюк Юрій Володимирович, Демчинський Павло Віталійович, Зелінський Василь Аркадійович, Іщук Володимир Степанович, Писарук Сергій Миколайович, Піддубний Олексій Олександрович, Приймак Віталій Вікторович, Ковальчук Олександр Васильович, Кальчук Василь Володимирович, Корнійчук Микола Володимирович, Лавренчук Сергій Тарасович, Литвинюк Руслан Анатолійович, Матвієнко Микола Анатолійович, Матрунчик Володимир Володимирович, Михальчук Віктор Олексійович, Новак Анатолій Васильович, Ротмістренко Артем Володимирович, Столярчук Мирослав Станіславович, Сорочук Микола Васильович, Сивий Олександр Анатолійович, Таренда Андрій Володимирович, Тарнавський Олександр Віталійович.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром