ТОП-5 гелів для душу

08 Травня 2023, 11:50
Фото ілюстративне РЕКЛАМА 616
Фото ілюстративне

Душ не тільки очищає тіло, але й дозволяє розслабитися, зняти стрес та напругу після важкого робочого дня. 

Правильно підібраний гель здатний перетворити душ на домашню СПА-процедуру, адже сприятиме ще більшому розслабленню. В магазинах, зокрема у мережі Prostor, настільки великий вибір гелів, що часто визначитись буває складно, адже всі вони мають різний склад, цінову категорію. Знайти варіант для себе допоможе рейтинг найкращих засобів для душу.

ТОП гелів для душу, від яких шкіра стане шовковистою та ніжною

На українському ринку найбільшою популярністю користуються та вважаються найкращими серед покупців такі гелі для душу:

  1. Dove — кремові гелі, які злегка піняться, але гарно очищають шкіру, роблять її гладенькою та ніжною, залишають приємний легкий аромат на тілі.

  2. Nivea — досить бюджетний, проте якісний кремовий засіб, який при контакті з водою створює м‘яку густу піну, огортає чудовим ароматом, допомагає швидко розслабитися, не сушить шкіру.

  3. Palmolive — це одні з найароматніших гелів в доступній ціновій категорії, які комфортно очищають та дарують відчуття свіжості надовго, мають хороший склад, не пересушують та не викликають алергічних реакцій.

  4. Weleda — це гелі з натуральним складом, які підходять для дорослих та дітей, гіпоалергенні та безпечні, в середній ціновій категорії.

  5. Chanel — це засоби з люкс-сегмента, володіють шикарним ароматом, як у дорогих парфумів, проте відрізняються досить високою ціною.

Звичайно, можна знайти хороші варіанти гелів в інших виробників, тут перераховані лише ті, які мають найбільший попит в Україні та здобули хорошу репутацію. Проте гель для душу, як і інші засоби особистої гігієни, варто вибирати індивідуально.

За якими критеріями підбирається ТОП гелів для душу?

ТОП гелів для душу складається професіоналами після детального аналізу наступних показників:

  • склад;
  • зручність упаковки, наявність різних варіантів фасування;
  • співвідношення ціна-якість;
  • відгуки користувачів на незалежних ресурсах.

Якщо певний засіб не попав у список найкращих гелів для душу, це зовсім не означає, що він поганий та користуватися ним не варто. При виборі велике значення має смак, уподобання та особисті вимоги до засобу гігієни того, хто буде ним користуватися. Рейтинги гелів – це лише орієнтир, який допомагає у виборі тим, хто не знає, який засіб купити для себе чи на подарунок. А вибір – лише за покупцем.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024