Депутат хотів позбавити «Ласку» безплатних працівників

24 Лютого 2016, 21:01
2522

Депутат міської ради Борис Смаль запропонував не включати комунальне підприємство «Ласка» у список об’єктів для відбування громадських робіт засудженими та порушниками.

Про це йшлося на пленарному засіданні сесії міської ради у середу, 24 лютого. Депутат зазначив, що підприємство не обгороджене парканом, тому включати його у список не варто:

«Давайте направляти туди людей після того, як буде побудований паркан.

Керівник підприємства обіцяла, що до 29 квітня він буде. Давайте з того часу  пускати туди всіх, кого можна», – зазначив Борис Смаль.

Проте більшість депутатів не погодилася з такою пропозицією. Зокрема Євген Ткачук зауважив, що на роботи не будуть направлятися злочинці, яких потрібно охороняти. А пропозицію Смаля назвав особистою неприязню до «Ласки».

«Я вам повторюю, це не зеки, яких треба охороняти з автоматами, а люди які відбувають покарання на 15 діб і так далі», – розповів депутат.

Григорій Пустовіт також висловився за те, щоб використовувати можливість залучати до роботи безплатних працівників.

«Давайте сприймати питання в тому ракурсі, що нам закон дозволяє, аби люди працювали безкоштовно. Так ми можемо зекономити кошти. Це не будуть рецидивісти і порушники, які здійснили карний злочин», – зазначив депутат.

Тож депутати не підтримали пропозицію колеги і порушники все ж будуть направлятися на громадські роботи у собачий притулок.

Коментарі
25 Лютого 2016, 16:37
смаль хоче теж туди,тільки соромиться сказати
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром