Патрульні та небайдужі лучани потурбувались про сім’ю хлопчика, який ховався в люці

07 Березня 2018, 18:04
Працівники патрульної поліції подарували сім’ю солодощі 2570 Джерело: Фото з Facebook-сторінки патрульної поліції Волині
Працівники патрульної поліції подарували сім’ю солодощі

Співробітники патрульної поліції Волині та представники компанії Кромберг енд Шуберт Україна в Луцьку відвідали сім’ю, в якій хлопчик ховався в люці, аби, мовляв, не йти до школи.

Про це йдеться на сторінці патруьних у Facebook.

Нагадаємо, що нещодавно на Львівській у люці справді під ковдрами заховалась дитина, яка розповіла, що не хоче йти в школу, бо не має грошей на харчування.

Після повідомлення про цю подію до патрульної поліції звернулись десятки людей з пропозиціями допомоги: хтось висловив бажання оплатити за харчування дітей у школі, хтось забажав допомогти продуктами, речами та канцелярією, інші запропонували солодощі та роботу для мами.
Працівники патрульної поліції зібрали всі пропозиції та відвідали цю сім’ю, принісши їй солодощі, продукти і добрі побажання від усіх небайдужих людей.

З хлопцем розмовляв керівник волинських патрульних Олександр Вовченко, який перейнявся долею підлітка та запевнив, що допоможе йому на життєвому шляху. Зокрема, якщо хлопець відвідуватиме школу, допомагатиме мамі, заступатиметься за сестричку, то йому невдовзі подарують велосипед, про який він мріє.

Співробітники патрульної поліції Волині потурбувались про хлопчика
Співробітники патрульної поліції Волині потурбувались про хлопчика

Інспекторка патрульної поліції Ольга Шмігель допоможе з записом у спортивну секцію на вибір хлопця, попередньо, той хоче займатись футболом.

«Ми також домовились, що він відвідає наше Управління і телефонуватиме мені чи інспекторам в разі потреби на мобільний телефон», – розповіла Ольга.

Представниця компанії Кромберг енд Шуберт Україна Тетяна Сомова, у свою чергу, триматиме контакт з матір’ю і, в разі потреби, допоможе з канцелярським приладдям, продуктами та працевлаштуванням.


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром