У Луцьку домашня киця покусала дитину

07 Березня 2018, 17:35
Злий кіт покусав дитину 12141
Злий кіт покусав дитину

У Луцьку за два місяці до лікарів звернулося понад півсотні пацієнтів, яких покусали власні домашні улюбленці.  За словами ветеринара Вікторії Соловей, причина криється в гормональних збоях в організмах чотирилапих.

Одні з постраждалих – це родина Світлани та Андрія. Зараз вони вже не випускають з рук свою пухнасту улюбленицю.  Кицька муркотить і лащиться, а два тижні тому перетворилася на справжнього монстра, йдеться у сюжеті ВРД НСТУ.  

За словами Андрія, агресивна тварина нападала на усіх членів сім’ї, зокрема, покусала дитину.  Налякані господарі подумали, що у тварини сказ, та викликали ловців із комунального підприємства «Ласка». Після стерилізації та 14 днів карантину утихомирену тваринку повернули власникам.

«З нового року звернулось 54 потерпілих, а проліковано тільки 16 хворих. Більшість людей, на жаль, відмовляються від прививок», – розповів Володимир Лагода, завідувач відділення загальної хірургії Луцької міської клінічної лікарні.

Ветеринар Вікторія Соловей дику поведінку тварин пояснює накопиченням гормонів  в організмі тваринки і радить господарям регулювати їх за допомогою відповідних препаратів або стерилізації.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром