Юні журналісти з Луцька – серед переможців всеукраїнського конкурсу учнівських робіт

01 Травня 2023, 12:54
Нагородження 761
Нагородження

У київському офісі Національної спілки журналістів України 28 квітня відбулося урочисте нагородження переможців – школярів і педагогів – XIV всеукраїнського конкурсу учнівських робіт «Я – журналіст!». 

Серед відзначених на національному рівні – вихованці гуртка «Юний журналіст» луцького Палацу учнівської молоді Юлія Рак, Роман Миронюк і керівниця Марія Пилипчук. Про це йдеться на сайті ПУМу.

Тема цьогорічного конкурсу – «Розповідаю світові про незламність українців». І як поділився на церемонії його засновник – український медіатренер, секретар НСЖУ Віталій Голубєв, рішення про його старт було прийняте ним в час зимових ракетних обстрілів та відключень електроенергії в Україні. Школярі й педагоги показали власну незламність – конкурс зібрав 808 учасників з усіх областей України від Бахмута до Ужгорода, а також з 12 країн світу.

 

Вихованці гуртка «Юний журналіст» Юлія Рак і Роман Миронюк підготували творчі роботи про журналістів, доповіді яких вони почули під час луцького West Media Forum в листопаді 2022 року. Темою твору-роздуму Романа стало «Українські журналісти – незламні: думки з луцького West Media Forum», а героїнею есею Юлія Рак – луцька журналістка Мирослава Ільтьо та її «біполярний фейсбук».

 

За рішенням журі, луцькі старшокласники стали дипломантами ІІ ступеня в номінації «Стаття». 

Читайте такожШколяр із Боратина посів третє місце на Всеукраїнській олімпіаді з інформатики

 

 
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024