Чоловіка посадили на 2,5 роки за викрадені з багажника харчі

24 Лютого 2016, 16:52
1570

Правоохоронці затримали рецидивіста, який намагався винести крадені продукти у Старому місті, за свій злочин зловмисник отримав вирок від суду.

Обідньої пори 23 грудня 2015 року неодноразово судимий чоловік викрав добро з чужого автомобіля, що був припаркований на вулиці Кафедральній.

Зловмисник підібрав ключ до багажника автомобіля ВАЗ і витягнув продукти харчування та засоби гігієни. До «здобичі» чоловіка потрапили п’ять пачок майонезу, три пачки пісного майонезу, кава, олія, макарони, шампунь «Пуся» та два підшипники до бензопили «Дружба». Загальна сума матеріальних збитків склала майже 500 гривень.

Чоловік уже зібрав торби з краденим і хотів утекти, як тут його впіймали правоохоронці.

Луцький міськрайонний суд визнав чоловіка винним у скоєних злочинах і призначив йому два з половиною роки позбавлення волі.

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром