Луцькі студенти прибрали у ботанічному саду «Волинь»

28 Квітня 2023, 17:30
Луцькі студенти прибрали у ботанічному саду «Волинь» 766
Луцькі студенти прибрали у ботанічному саду «Волинь»

Із нагоди Всесвітнього дня Землі студенти та викладачі географічного факультету ВНУ  організували екологічну акцію, метою якої було очищення ботанічного саду «Волинь» від сміття та сприяння підвищенню екологічної свідомості молоді.

До дійства долучилися студенти першого курсу всіх спеціальностей на чолі з хелперами Богданом Дубичем і Романом Семенюком, а також деканат факультету та куратори груп: Юрій Барський, Ірина Єрко, Валентина Стельмах, Тетяна Павловська, Лариса Вакулюк, Михайло Пасічник. Про це йдеться на сайті Волинського національного університету імені Лесі України.

Розпочали роботу з вступного слова декана, інструктажу з техніки безпеки, а згодом, організовуючись у групи, обходили територію та збирали сміття. Спільними зусиллями зібрали велику кількість сміття, зокрема пляшки, папір, пластик й інші відходи. Усвідомлення значущості такої справи давало мотивацію продовжувати роботу.

«Участь в акція – можливість згуртувати колектив, сформувати екологічну культуру здобувачів освіти, навчитися гуманно ставитися до довкілля, сформувати навички командної роботи. Наша ініціатива – приклад того, як ми можемо перейти від слів до дій і стати частиною розв’язання екологічних проблем. Давайте всі разом бережно ставитися до довкілля та допомагати зберегти його для майбутніх поколінь!», – йдеться у публікації.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024