Настя Каменських у Луцьку відвідала центр для дітей з аутизмом

26 Квітня 2023, 10:30
Настя Каменських у Луцьку відвідала центр для дітей з аутизмом 878
Настя Каменських у Луцьку відвідала центр для дітей з аутизмом

Напередодні свого концерту в Луцьку, який відбувся 21 квітня в РЦ «Промінь», артистка Настя Каменських завітала у дитячий центр «Янголята», який опікується дітьми з аутизмом.

Співачка зустрілась там із сім'єю переселенців, яка переїхала до Луцьку з Донбасу рік тому. П'ятирічний хлопчик Микита народився з аутизмом. Його батько зараз боронить країну в лавах ЗСУ. Мама Анна з бабусею займаються вихованням Микити та його чотиримісячної сестрички. Про це інформує піарниця Анна Салата.

Микита відвідує загальну школу в Луцьку, а також арт-класи в ГО «Янголята». Багато років цей центр підтримує дітей та дорослих із аутизмом, а фахівці прикладають всі зусилля для того, щоб їх підопічні максимально адаптувалися у суспільстві та мали можливість проживати повноцінне і якісне життя.

Співачка разом з ГО «Сенсоріка» передали підопічним дитячого центру речі першої необхідності, предмети гігієни, а також іграшки та ласощі для дітей. Під час поїздки артистці вдалось поспілкуватись з мамою Микити, яка розповіла про свій досвід виховання дитини з розладами аутистичного спектру. З нею була і молодша донечка — крихітка Анна. Вона відразу завоювала прихильність зірки, а після того, як продемонструвала Насті свої хореографічні здібності, артистка навіть покликала малечу у свій балет.

 «Я в захваті від Ані та її внутрішньої сили! Її чоловік боронить Україну, в неї є дитина з особливими потребами, а також ще зовсім маленька дитинка, а вона не опускає руки! Незважаючи на всі випробування, які припали на її долю, в ній є легкість, в неї неймовірна енергетика. Коли я зустрічаю українців з таким вайбом та настроєм, то розумію, що Перемога зовсім близько», — прокоментувала співачка враження від зустрічі.

 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024