ВНУ імені Лесі Українки співпрацюватиме з «SKF Україна»

25 Квітня 2023, 14:00
ВНУ імені Лесі України 1110
ВНУ імені Лесі України

Волинський національний університет імені Лесі Українки та ПрАТ «SKF Україна» (виробляє підшипники, зубчасті передачі, елементи механічних передач і приводів) підписали договір про дуальну освіту.

21 квітня відбулося урочисте підписання тристоронніх договорів, які передбачають упровадження дуальної форми здобуття освіти між Волинським національним університетом імені Лесі Українки в особі ректора Анатолія Цьося, ПрАТ «SKF Україна» в особі генерального директора Богдана Волчка, а також магістрів, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Економіка довкілля і природних ресурсів» й «Економіка підприємства».

На зустрічі також були присутні деканеса факультету економіки та управління Тетяна Данилюк, завідувачка кафедри економіки, підприємництва та маркетингу Олена Павлова, професор цієї ж кафедри Костянтин Павлов, заступниця декана по виховній роботі Алла Фатенок-Ткачук.

Дійство розпочалося з вручення Богданові Волчку подяки та книги з есе учнівських робіт конкурсу «Зробимо Волинь кращою», який є візитівкою факультету економіки та управління.

Опісля відбулася дискусія між магістрами та генеральним директором ПрАТ «SKF Україна» щодо особливостей впровадження дуальної форми здобуття освіти на підприємстві та важливості практичних і виробничих компетентностей для формування навичок «hard skills».

Богдан Волчок, зі свого боку, запросив усіх учасників заходу на екскурсію до ПрАТ «SKF України», де можна буде безпосередньо ознайомитися з виробничою специфікою й економічними та організаційними аспектами підприємства.

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024