Театральний майдан: городяни зберуться на благодійну толоку

24 Лютого 2016, 15:41
2871

Лучан кличуть на ярмарок, щоб влаштувати власному гардеробу «розвантажувальні дні» заради благодійності.

Протягом трьох днів (5–7 березня) на Театральному майдані влаштують волонтерський ярмарок «Благодійна толока». Організатори – ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці» у партнерстві з благодійною інтернет-спільнотою «Добрі справи» та Волинською обласною бібліотекою для юнацтва.

Організатори закликають городян уже долучатися до благодійної толоки і приносити власний одяг або книги за адресою:  вулиця Шопена, 11.

На ярмарку можна буде придбати за благодійну пожертву книги, одяг та інші речі, відвідати майстер-класи, зробити оригінальне фото.

Планують таким чином зібрати допомогу для волинських військових в зону АТО, залишки речей та взуття передадуть у дитячі будинки.

«Ми ще раз хочемо показати лучанам, що їхній одяг може допомагати. Непотрібні комусь речі здатні робити реальні справи: врятувати життя людині, відремонтувати військову техніку, допомогти хворому або просто бути корисним комусь ще», – наголошує організаторка акції Юлія Євпак, голова ГО «Інститут волонтерства та громадської співпраці».

Детальну інформацію можна отримати телефоном 095-525-21-26 і на офіційних сторінках громадської організації у соціальних мережах.


 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром