Директор клубу «Hollywood» розповів про бійку і уточнив, де вона сталася

24 Лютого 2016, 14:16
4311 Джерело: antikor.com.ua

Директор нічного клубу «Hollywood» розповів подробиці бійки через російську пісню «Господа офицеры»

Нагадаємо, у закладі відпочинку відбулася бійка за участю директора нічного клубу. В інформації зазначалося, що інцидент стався в нічному клубі «Hollywood». Проте керівник закладу Володимир Фіщук спростував інформацію, що конфлікт стався у клубі, яким він керує.

«Це не відбувалося на території нічного клубу «Hollywood». Нічний клуб не має стосунку до інциденту. Це було далеко за межами цього закладу.  Бійка сталася у ресторанному закладі в 23 годині вечора. У нічному клубі, до якого я маю стосунок, російська музика заборонена вже два роки. І якщо через це виникають інциденти, людей не б’ють, а роблять зауваження», – прокоментував він.

Проте назву закладу, в якому сталася бійка, Володимир Фіщук так і не назвав. 

 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром