Розповіли секрети благодійного діджей-параду, який пройде у Луцьку

05 Березня 2018, 17:17
Відбудеться благодійний діджей-парад  «Благофест» 4501
Відбудеться благодійний діджей-парад «Благофест»

В обласному центрі з нагоди Всесвітнього дня діджеїв, 9 березня, відбудеться благодійний діджей-парад  «Благофест».

Організатори заходу поділилися подробицями фестивалю у понеділок, 5 березня.

Повідомили, що велика кількість діджеїв міста 9 березня хоче відсвяткувати свій професійний день і разом із тим продемонструвати свій свідомий соціальний внесок у розвиток міста.

Цього дня на Театральному майдані Луцька безперервно звучатиме музика. 24 кращі діджеї міста даруватимуть абсолютно безкоштовно всім охочим свою творчість, емоції та заряджатимуть всіх на позитив у весняний день.

Мета заходу – допомогти діткам із синдромом Дауна і всі зібрані кошти передати ГО «Даун-сидром». Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту міськради Луцька Олексій Веремійчик зауважив, що приємно робити цей захід. За його словами, з луцькими діджеями неодноразово організовували цікаві заходи, як спортивні, так і розважальні.

«Діджеї – творчі люди, які теж хочуть долучатися до благодійності в місті», – додав Олексій Веремійчик.

Один із організаторів фесту, Сергій Карпюк, зазначив, що в Луцьку вже не вперше проводять благодійні заходи. Організовують їх з 2007 року у різних форматах. Цьогоріч вирішили вийти за рамки і винести захід на вулицю, тобто розширити аудиторію і донести до більшості людей про «Благофест».

Читайте також: Лучан запрошують на благодійний фест

Діджей-парад проходитиме з 10:00 до 22:00. Окрім того, на фесті будуть присутні найпопулярніші ведучі міста, які все оголошуватимуть і запрошуватимуть людей до збору коштів для діток із синдромом Дауна. Можливо, буде декілька сюрпризів від партнерів заходу. Основна мета – не тільки зібрати кошти, а й привернути увагу людей до таких діток.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром