Атестація заважає працювати поліції

24 Лютого 2016, 13:03
2461

Керівник місцевої прокуратури Олександр Шпота зазначив, що нормально поліція зможе працювати тільки після завершення переатестації.

Про це говорили у середу, 24 лютого, на пленарному засіданні сесії міської ради.

Секретар міської ради Юлія Вусенко поцікавилася, куди ділися працівники поліції, адже на атестацію у них іде небагато часу і зарплату вони продовжують отримувати.

«Ви кажете, що ви заручники реформ і немає підрозділів, бо проходить атестація. Мені відомо, що атестація забирає 4 години у працівника, і йому платять зарплату. Куди діваються працівники?» ‒ запитала Юлія Вусенко.

Олександр Шпота зазначив, що атестація не причина росту злочинності, проте, наразі він не може побачити цілісної картини кадрів, які будуть залучені до роботи, тому не може спланувати майбутньої діяльності.

«Я хочу бачити людей, з якими мені працювати. Звичайно, атестація не є причиною росту злочинності у 2015 році. Щодо того, що часу на атестацію йде небагато, то це безумовно так. Але що далі – вони залишаються чи їх звільняють? Ми ж плануємо день завтрашній. Я кажу про це відкрито. Але все закінчиться і ми почнемо працювати», ‒ розповів керівник прокуратури.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром