У Луцьк із запальною програмою завітала TAYANNA

05 Березня 2018, 11:46
Зал не «відпускав» співачку і попросив виконати пісню на біс 2688
Зал не «відпускав» співачку і попросив виконати пісню на біс

TAYANNA завітала у Луцьк із презентацією альбому «Тримай мене».

У  РЦ «Промінь» 4 березня відбувся концерт учасниці цьогорічного національного відбору Євробачення. TAYANNA та її команда вперше завітали у Луцьк. Переповнений зал зустрів музикантів бурхливими оплесками. Вони ж у свою чергу подякували усім за те, що не зважаючи на  холод знайшли можливість потрапити на концерт.

TAYANNA розпочала виступ композицією «Тримай мене». Зал в унісон підспівував артистці.

Лучани мали змогу обмінятися повітряними поцілунками під пісню «Квітка», запалити шаленими танцями під час звучання «9 жизней», пообійматися під трек «Люблю», взяти участь в імпровізації на сцені під саунд «Леля».

TAYANNA та її команда вперше завітали у Луцьк
TAYANNA та її команда вперше завітали у Луцьк

Зал в унісон підспівував артистці
Зал в унісон підспівував артистці

 

Один із відвідувачів поділився з Район.Луцьк своїми враженнями:                

«Тут панує шалена атмосфера, хочеться співати, проживати усі пісні разом із виконавицею. Я вболівав за TAYANNA на Євробаченні. Вона має сильний і чистий голос. Шкода, що не представлятиме Україну в Лісабоні. Сподіваюся, що наступного року вона все ж виграє, адже є достойною представницею».

Зал шаленів від співачки
Зал шаленів від співачки

 

TAYANNA поділилася деталями написання деяких пісень. Наприклад «Чекаю» вона присвятила сину:

«Він моя сила, мотивація. Діти змінюють кардинально наш світ, нас самих. Ця пісня для нас, для батьків. Знайте, що ви сильні, що вас люблять, і любіть самі».

Шаленими оплесками зал відреагував на пісню «Шкода». TAYANNA зізналася, що завжди хотіла їздити в машині з відкритим дахом і слухати свої композиції. Мрія здійснилася. Її пісні лунали з автівок, громадського транспорту, в ефірах найпопулярніших радіостанцій країни.

TAYANNA вподобала волинську аудиторію. Вона давала змогу фанатам поспівати у мікрофон, викликала їх на сцену, робила невелику імпровізацію, обіймалася і дарувала поцілунки
TAYANNA вподобала волинську аудиторію. Вона давала змогу фанатам поспівати у мікрофон, викликала їх на сцену, робила невелику імпровізацію, обіймалася і дарувала поцілунки

 

«Завжди треба поважати своє минуле, бо без нього не було б сьогодення. Я вдячна всім своїм чоловікам, своєму минулому, усім моментам. Завдяки своєму життєвому досвіду, я пишу пісні, які допомагають іншим».

Пісня «Леля», із якою TAYANNA хотіла представити Україну на конкурсі Євробачення, викликала великий ажіотаж у шанувальників. Здавалося б, що крісла заважатимуть рухатися, проте, не зважаючи на велику кількість людей, місця було достатньо навіть для запальних танців.

Співачка обіцяла повернутися ще
Співачка обіцяла повернутися ще

 

«Дякую за потужну енергію. Аж дихати не можу. Ви так тут «запалили» тільки що. Уперше в Луцьку, але у вас така енергетика, що буду їздити сюди кожного тижня. Якщо будете запрошувати, звісно».

Зал не «відпускав» співачку і попросив виконати пісню на біс. TAYANNA вподобала волинську аудиторію. Вона давала змогу фанатам поспівати у мікрофон, викликала їх на сцену, робила невелику імпровізацію, обіймалася і дарувала поцілунки. Артистка пообіцяла, що повернеться в Луцьк знову. Після закінчення виступу зал скандував «Молодець» і проводжав співачку гучними оплесками.

Читайте також: «Валєра, качай»: гурт «Друга ріка» відіграв концерт у Луцьку

Текст: Олеся КОМАНДИРЧИК

Фото: Юлія ФІЛІРОВСЬКА

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром