Депутат називає смітники візитівкою міста

24 Лютого 2016, 12:00
1933 Джерело: facebook.com

Богдан Богонос стверджує, що його запит про ліквідацію сміттєзвалищ ігнорують і місто надалі «потопає» у відходах.

Про це обранець громади повідомив під час сесії міськради, у середу, 24 лютого.

Він зауважив, що в районі залізничного та автовокзалу є чотири території, які дуже захаращені сміттям.

«Про який розвиток туризму у місті можна говорити, якщо у нас така ситуація із прибиранням. Я зробив фото і можу вам показати. Ще у грудні подавав запит про ліквідацію таких сміттєзвалищ, проте ніхто нічого так і не прибирає», – зауважив Богдан Богонос.

Депутат вважає, що рада має достатньо інструментів, щоб покарати винних і навести порядок на територіях. Якщо керівники відповідних підприємств не справляються з роботою, Богдан Богонос пропонує ставити питання про штатні зміни.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що винні у сміттєзвалищах не лише працівники відповідних підприємств, а й мешканці, які необачно викидають сміття, на ліквідацію якого треба витрачати кошти з бюджету.

Міський голова пообіцяв, що протягом наступного тижня ситуацію врегулюють.

«На жаль, ці смітники можна уже назвати візитівкою Луцька. Так як один знаходиться практично під огорожею автостанції №1, а ще два - неподалік від залізничного вокзалу. Можна скільки завгодно говорити про туристичну привабливість міста, але доки туристів будуть зустрічати ці смітники, ні з чим іншим місто асоціюватись не буде», – написав депутат у соцмережі. 

Фото з особистої сторінки Богдана Богоноса у  Facebook
















 

Коментарі
24 Лютого 2016, 18:31
Мусар наше всьо!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром