Землю на Рівненській, яку віддали безплатно, оцінюють у близько мільйон доларів

04 Березня 2018, 18:22
Два гектари землі на Рівненській оцінюють у близько мільйона доларів. 2811 Джерело: ria dom
Два гектари землі на Рівненській оцінюють у близько мільйона доларів.

Два гектари землі на Рівненській, які депутати безкоштовно віддали забудовнику «Житловий квартал», оцінюють у близько мільйона доларів.

Про це повідомляє Волинь24.

Нагадаємо, що земельна комiсiя остаточно без ніякого обговорення підтримала передачу двогектарної земельної ділянки для побудови на ній багатоповерхівки. Відтак, ТОВ «Житловий квартал» будуватиме на цьому місці нові помешкання для людей.

Це питання розглянули за півхвилини, хоча раніше воно викликало жваве обговорення на сесії. Пов'язують його з депутатами міськради Сeргієм Булою та Кoстянтином Пeтрoчуком, які в 2017 році приєдналися до «укропівської» бiльшостi.

Керівник Волинського агентства нерухомості Лариса Мусійчук оцінює що, вартість гектара землі у цьому районі коливається від 500 до 700 тисяч доларів. А вартість всієї земельної ділянки перевищує мільйон доларів або ж 27 мільйонів гривень.

Разом з 2 гектарами землі на вулиці Рівненській на сесії міської ради депутати віддали «Житловому кварталу» 0, 36 гектара на вулиці Вороніхіна, 37. Тут також планують збудувати багатоквартирний будинок.

За оцінками ріелтора, вартість сотки землі у цій частині міста стартує від 4 тисяч доларів. Тож ділянка на Вороніхіна коштує мінімум 148 тисяч доларів.

Читайте також: Варварівка: збудують новий багатоквартирний будинок

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром