Студенти фотографувалися в ретрообразах

24 Лютого 2016, 09:52
1882

Студентська рада Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки організувала безплатну фотосесію у стилі ХIХ століття.

Молоді люди приурочили ініціативу до 145-ї річниці з дня народження української поетеси Лесі Українки. Кажуть, таким чином хотіли «розбавити» вже традиційне читання віршів,які зазвичай проводять під час таких тижнів пам'яті українських класиків.

«Окрім того, було цікаво відтворити оцей «ретроколорит» на фото. Це чудова нагода привернути увагу людей до історії нашої держави. В організації акція проста, а користі багато. Що може бути краще», – каже один з організаторів фотосесії Назар Дубина.

Фотографами є самі студенти – Максим Тарківський та Назар Дубина.
 
Молодь ставиться до ініціативи позитивно. Однак більше схвальних відгуків члени Студентської ради СНУ ім. Лесі Українки отримали від старшого покоління, викладачів університету.

Усіх, хто хоче долучитися до ініціативи, чекають з 23 до 26 лютого з 17:00 до 17:45  у Волинській обласній бібліотеці імені Олени Пчілки.









 

Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Район.Луцьк» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу телефонуйте +38 066 413 29 28 або пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].​

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром