Італійці навчали луцьких студентів готувати пасту

У межах співробітництва з питань проходження практики студентів відбувся майстер-клас із приготування пасти та сервісного обслуговування гостей у ресторані.
Захід організував географічний факультет ВНУ спільно з Фаховим коледжем технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки й Асоціацією «Середземноморський союз шеф-кухарів» (місто Фоджа, Італія). Про це йдеться на сайті навчального закладу.
Майстер-клас проводили голова асоціації Паоло Брешиа та його помічники Андрій Садовий і Єлизавета. Студентів ознайомили з видами пасти й технологією її приготування. Здобувачі освіти мали змогу самостійно приготувати страву, при цьому особисто виготовивши тісто для пасти. Також студенти зуміли вдосконалити знання та вміння із сервіровки столу за італійськими стандартами.
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром