Набережна: безхатьки відмовились від допомоги патрульних

02 Березня 2018, 10:29
Пезпритульні не захотіли до пунку обігріву 2503
Пезпритульні не захотіли до пунку обігріву

Луцькі безхатченки відмовились від допомоги, яку їм запропонували співробітники патрульної поліції.

Про це у Telegram повідомила прес-служба патрульних.

За декілька днів в обласному центрі Волині виявили тіла безпритульних осіб, які померли через аномально холодну погоду (нагадаємо, 27 лютого правоохоронці виявили тіла двох померлих у підвалах на Кравчука і Наливайка, 28 – ще одного померлого безпритульного на Арцеулова, а 1 березня чоловік загинув від вогню у підвалі будинку на Гулака-Артемовського), що викликало чималий резонанс.

Після цього патрульні отримали від соцслужби адреси, за якими можуть перебувати люди з категорії ризику. Тож у ніч на п'ятницю, 2 березня, інспектори відвідали декілька пунктів, де ховаються від морозів безхатченки. Патрульні мали намір, якщо це буде необхідно, доставити безпритульних до лікарні або центру соцобслуговування.

Втім, мешканці тимчасової споруди на вулиці Набережній від будь-якої допомоги правоохоронців відмовились, чим сильно здивували патрульних. 

У прес-службі зазначили, що правоохоронці не можуть нікого примусити поїхати до міських пунктів  обігріву, де, за потреби, можна поїсти і переодягнутись.

Ось так живуть безпритульні
Ось так живуть безпритульні

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024